Service Doko
SIR AFA SOUND EVENT & TECHNOLOGY adalah Sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan Pro Audio dan Juga Event Management bagi sebarang keperluan untuk mengadakan serta menguruskan event in/out door.
Berpengalaman luas mengendalikan lebih 500 acara/Majlis Dinner Agensi Kerajaan, IPT, Persembahan Artis, Karnival, Ekspo, Acara Rasmi, Sambutan Hari Keraian, Promosi Perniagaan, Pelancaran Produk Baru Disamping Majlis Perkahwinan Serta Majlis Penganugerahan Syarikat Korporat di Hotel-hotel Seluruh Negeri Pahang.

Kami juga adalah syarikat terawal (semenjak 2007) berteknologi digital sepenuhnya yang dilengkapi dengan lebih 6000 Lagu Karaoke dan 15000 lagu pelbagai genre mengikut kesesuaian tema majlis dan turut dilengkapi kesan bunyi khas termasuk kompang digital daripada perisian SIR AFA DJ MEDIA untuk menghangatkan setiap event.

Krew kami juga dilengkapi dengan uniform berimej KORPORAT/ VIP/ BATIK dan sebagainya yang bersesuaian dengan sebarang majlis anjuran pelanggan.

Perkhidmatan kami tidak hanya terhad ke sekitar negeri Pahang sahaja malahan kami bersedia memberikan servis terbaik ke seluruh neraga.
Dengan VISI menjadi syarikat penyedia perkhidmatan yang terbaik di pantai timur serta dengan Tagline Rentak Anda!,

Anda dan Kepuasan anda adalah keutamaan kami,
Jika bunyi sebenar dan kualiti perkhidmatan terbaik yang anda cari, Dapatkan Khidmat Profesional Dari :
Sir Afa Sound Event & Technology (RENTAK ANDA!!)"

Services / Portfolios

 • Entertainment Service

  1) Projector System
  2) Pro Lighting
  3) DJ / MC
  4) Confetti Cannon
  5) Pro Audio / PA System
  6) Opening Gimmick
  7) Fire Machine
  8) Walkie Talkie
  9) Bubble Machine
  10) Smoke Machine
  11) LED TV
  12) Clown

Write a Review for Sir Afa Sound Event - Our Services Services